Актуелно 12.03.2019 12:52

ВНИМАВАЈТЕ: Ова е опасно по живот – луд возач на автопатот кај Велес (ВИДЕО)

ВНИМАВАЈТЕ: Ова е опасно по живот – луд возач на автопатот кај Велес (ВИДЕО)

овој возач веројатно ја промашил клучката.

Тој решил да се врати назад, но во спротивна насока.

Вистинска среќа е што нема посериозни последици од оваа “авантура“ на возачот. Неговото возење беше опасно по живот.