Актуелно 15.03.2019 09:51

Ако се гледа YouTube: Заев со повеќе од двојна негатива, од двојната позитива на Мицкоски

Ако се гледа YouTube: Заев со повеќе од двојна негатива, од двојната позитива на Мицкоски

Гостувањето на премиерот Зоран Заев и неговите ставови искажани во „Само вистина“ на Канал 5 телевизија, не им се допаѓаат на гледачите.

Ако се следи YouTube, повеќе граѓани истакнале дека не им се допаѓа ова интервју.

Имено, видеото доби далеку поголем број на реакции “не ми се допаѓа“, отколку „ми се допаѓа“.

Интервјуто кое го даде лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски за Сител телевизија, покажува сосема спротивна ситуација.

На малкумина не им се допаѓа, а на најголемиот дел им се допаѓаат ставовите кои Мицкоски ги искажа во ова интервју.