Живот 11.09.2018 20:34

Дел од Центар утре без вода

Дел од Центар утре без вода

Поради дефект на затворач од Ф-125мм на улица „Орце Николов бб“ ( фонтаната на плоштад ) во општина Центар, утре од 9:00 часот, па се до санирање на дефектот, ќе има прекин во водоснабдувањето.

Без вода утре ќе бидат корисниците на дел од улица „Орце Николов“, дел од „Кеј 13-ноември“, „Скопска“ и „Никола Кљусев“.