Актуелно 10.03.2019 15:39

ФОТО: Македонската полиција служи за пример каде треба да се паркира возило

ФОТО: Македонската полиција  служи за пример каде треба да  се паркира возило

Полицијата ќе ни покаже како правилно се паркира возило. Фотографијата кажува се!