Актуелно 19.11.2018 15:43

ФОТО: Полицијата вршеше притисок врз граѓаните на патарините, за да не стигнат на вчерашниот протест

ФОТО: Полицијата вршеше притисок врз граѓаните на патарините, за да не стигнат на вчерашниот протест

На патарините имаше голем број на полициски возила и полицајци, кои ги застануваа автобусите и автомобилите, ги тераа луѓето да излеза надвор, бараа документи и испрашуваа.

КУРИР уште синоќа објави фотографии и видеа од малтретирањето на граѓаните, а денес до нашата редакција пристигнаа нови докази за однесувањето на полицијата врз луѓето кои сакаа да дојдат на протестот во Скопје.