Актуелно 31.12.2018 12:14

Ѓорчев од Тетово: Имаме сериозни проекти за Тетово, Брвеница, Јегуновце, Теарце и другите општини- важен е СЕКОЈ човек и СЕКОЕ населено место

Ѓорчев од Тетово: Имаме сериозни проекти за Тетово, Брвеница, Јегуновце, Теарце и другите општини- важен е СЕКОЈ човек и СЕКОЕ населено место

Членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Владимир Ѓорчев вчера беше во посета на Тетово, заедно со членот на ИК Трајко Славески.

Ѓорчев оствари средба и со Ангел Карапетров претседател на ВМРО- ДПМНЕ ОК Тетово, и со членови на партијата.

-Имаме сериозни проекти за Тетово, Брвеница, Јегуновце, Теарце и другите околни општини. Важен е СЕКОЈ човек и СЕКОЕ населено место, напиша Ѓорчев на својот Фејсбук профил.