Економија 11.05.2018 11:50

Комерцијална банка АД Скопје e добитник на следнава награда и признание

Комерцијална банка АД Скопје e добитник на следнава награда и признание
Комерцијална банка АД Скопје, како овластен учесник на македонскиот пазар на хартии од вредност, со задоволство објавува дека на „19-та Годишната конференција на Македонската Берза” е добитник на следнава награда и признание:

 

1. Кристално Ѕвоно за постигнато второ место за најтранспарентно котирано акционерско друштво на Македонската берза за 2017 година;

2. Плакета за постигнато второ место по вкупен промет и број на трансакции реализирани во 2017 година.