Актуелно 10.03.2019 22:57

Медицински отпад расфрлан во околината на Охрид (ФОТО)

Медицински отпад расфрлан во околината на Охрид (ФОТО)

Покрај патот за Рамне, на првата голема кривина од каде се пружа прекрасен поглед на Охрид, расфрлан е медицински отпад, алармираат љубители на природата.