Охрид

Пронајдени се 35 резултати на тема „Охрид“
Актуелно

На Георгиески работите му излегуваат од контрола: Каснато дете на плоштад, кучиња скитници, дивоградби, депонии, палење трска…

Вршителот на должност градоначалник на Охрид, Константин Георгиески ги има испуштено од раце сите работи поврзани со градот, пишува...
Актуелно

СДСМ за Охрид, што (не)оствари: Развојот на оранжериско производство и изградбата на агро центар останаа мртво слово на хартија

„Што вети СДСМ за Охрид, што (не)оствари“. Во првиот текст ќе објавиме за едно ветување дадено во програмата за локалните избори „План...