Актуелно 01.11.2018 22:36

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ е расадник на кадри, а времето покажува дека без секого се може

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ е расадник на кадри, а времето покажува дека без секого се може

-Со ова покажуваме дека ВМРО-ДПМНЕ располага со кадровски потенцијал кој што секогаш е на располагање на партијата и уште еднаш ја потврдуваме тезата дека ВМРО-ПДМНЕ била, е и ќе остане расадник на кадри во иднина но исто така и тезата дека без секого се може рече, Мицкоски