Актуелно 27.11.2018 00:30

Мисајловски до СДСМ: За една година сте направиле само 1 километар локален пат и го прикажувате како епохален напредок?

Мисајловски до СДСМ: За една година сте направиле само 1 километар локален пат и го прикажувате како епохален напредок?

Граѓаните на социјалните мрежи со бројни коментари за овој, како што го нарекуваат, срам!

Се огласи и поранешниот министер за транспорт и врски, во Владата на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски, кој оцени дека ова се најцрните денови во инфраструктурата и економијата:

„Озбилни сте ?

За една година сте направиле само 1 километар локален пат и го прикажувате како епохален напредок ?

После ваков отчет за една година треба да ја пишете и изработката на сликичкава дека сте ја направиле, барем сте се потрудиле и за тоа.

Дефинитивно ова се најцрните денови во инфраструктурата и економијата….“