Живот 10.08.2018 17:20

Патувате за Охрид? Прочитајте ги новите измени во режимот на сообраќај

Патувате за Охрид? Прочитајте ги новите измени во режимот на сообраќај

На магистралниот пат Кичево – Охрид, (Мала Река – Славеј Планина), од денеска се воведува времена измена на режим на сообраќајот.

Времената измена на сообраќајот со девијации (преминување од една коловозна лента во друга) е поради изведување градежни работи, а ќе трае до завршување на активностите.

За воведениот времен режим  е поставена соодветна сообраќајна сигнализација.