Економија 13.12.2018 22:27

Потпишување договор за втората фаза од Ветерниот парк Богданци

Потпишување договор за втората фаза од Ветерниот парк Богданци

Во Скопје денеска ќе бидат потпишани спогодба и договори за проектот „Ветерен парк Богданци – втора фаза“.

На потпишувањето ќе се обратат министерот за финансии Драган Тевдовски, амбасадорот на СР Германија, Томас Герберих, директорот на KfW за Југоисточна Европа и Турција, Кристоф Тискенс и директорот на АД ЕЛЕМ, Драган Миновски.скс/са/