Актуелно 27.11.2018 23:58

Русковска: Со 100% сигурност се уште немаме утврдено како побегнал Груевски

Русковска: Со 100% сигурност се уште немаме утврдено како побегнал Груевски

Дека дошол престојувал таму дека на тој граничен премин влегол, на тој излегол. Тоа е многу поедноставно, многу помалку време бара за да се утврди тоа. Многу повеќе време треба да утврдиме кога, на кој начин, како и со која помош стигнал до Албанија. Сега се обезбедени снимките т.н Save city станува збор за камери кои што се по улиците од градот и тоа е многу обемен материјал и ќе треба извесен период да се изнанализира и да се извршат тие проверки. Не сметајќи ги снимките од гранични премини итн.