Актуелно 15.07.2018 00:42

„Северномакедонци, пребројте си се вечерва- истиов дебакл и бојкот ќе ви се случи и на референдум“

„Северномакедонци, пребројте си се вечерва- истиов дебакл и бојкот ќе ви се случи и на референдум“

Северномакедонци, пребројте си се вечерва на журката! Истиов дебакл и БОЈКОТ ќе ви се случи и на референдумот. Секогаш Македонија, Никогаш северна, порача вечерва политичкиот аналитичар Александар Пандов.

Aleksandar Pandov

пред 2 часа

Северномакедонци, пребројте си се вечерва на журката! Истиов дебакл и БОЈКОТ ќе ви се случи и на референдумот
Секогаш Македонија
Никогаш северна