Антикорупциска

Пронајдени се 8 резултати на тема „Антикорупциска“
Актуелно

Институциите без слух – Антикорупциска се уште ги чека документите за сомнителните вработувања на блиските роднини на СДСМ

Не запираат незаконските вработувања и унапредувања. Државните институции кадровски се зајакнуваат и покрај забраната за вработување...
Актуелно

Антикорупциска комисија ги објави имињата на вработените роднини на Мира Стојчевска, Асани, Џафери, Мисовски…

Антикорупциска комисија ги објави имињата на 18 роднини на јавни функционери за кој се поведува постапка за тоа како се вработени, беше...