данок

Пронајдени се 12 резултати на тема „данок“
Финансии

Третина од фирмите против зголемување на персоналниот данок, третина во неоизвесност што тоа ќе значи за бизнисот

Секоја втора фирма во земјава е незадоволна од високото даночно оптоварување. Секоја втора фирма во земјава е незадоволна од високото...