добивка

Пронајдени се 8 резултати на тема „добивка“
Економија

„Кока-Kола“ остварила голема добивка благодарение на зголемената побарувачка на пијалоците Диет кола и Кока кола без шеќер

Компанијата „Кока-Kола“ соопшти дека остварила голема добивка благодарение на зголемената побарувачка на пијалоците Диет кола (Diet...