Европска комисија

Пронајдени се 10 резултати на тема „Европска комисија“
Актуелно

Европската Комисија ги потврди лошите економски политики на Владата- растот во последниот квартал не го компензира лошиот резултат во претходните три, цените се покачија, задолжувањата ќе растат

Во новиот извештај што го објави Европската Комисија денеска за економските перформанси на Република Македонија се кажува дека македонската...