Русија

Пронајдени се 38 резултати на тема „Русија“
Економија

Светското фудбалско првенство што летоска се одржа во Русија, за тамошната економија значеше приход од 952 милијарди рубљи

Светското фудбалско првенство, што летоска се одржа во Русија, за тамошната економија во периодот 2013-2018 значеше приход од 952 милијарди...