Тенк

Пронајдени се 10 резултати на тема „Тенк“
Актуелно

Поради низа суштествени повреди на законот, Уставот и на Конвенцијата за човекови права, бранителот на Јанкулоска, Тасевски бара Апелација да го врати „Тенк“ на повторно судење

Во тек е јавна расправа во Апелација по жалбата на пресудата за поранешниот министер за внатрешни работи Гордана Јанкулоска за „Тенк“....
Актуелно

ДЕНЕШЕН: „Тенк“ е застарен и без докази, петте апелациони судии пред избор – по умот на Заев и Кацарска или по умот на правото!

За оние кои не знаат што значи релативна застареност на гонење, кратко и едноставно објаснување е дека ако во периодот на највисоката...
Актуелно

Адвокати тврдат дека проблемот во „Тенк“ е името Никола Груевски, тој додава дека проблемот е во уште едно име

Од извори блиски до адвокатите на Никола Груевски, порталот „Лидер“ дознава дека деновиве екс-премиерот Никола Груевски повторно...