тутун

Пронајдени се 10 резултати на тема „тутун“
Актуелно

ТУТУНАРИТЕ ОГРАБЕНИ?: Претседателот на Сојузот на здруженија на тутунопроизводителите злоупотребил 150 илјади евра?

Дали претседателот на Сојузот на здруженија на тутунопроизводителите, Кире Неделковски, извршил злоупотреба на околу 150 илјади евра?...
Економија

Во Македонија, покрај класичниот, влегуваат и други тутунски производи, но колку ќе се плаќа акциза за истите?

Наскоро во Македонија ќе се продава тутун за водено луле (за наргиле), тутун за џвакање, тутун за шмркање и несогорлив тутунски производ. Но,...