Умс

Пронајдени се 17 резултати на тема „Умс“
Актуелно Мозаик

Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ го одбележа светскиот ден на мајчиниот јазик на симболичен начин (ФОТО)

По повод 21ви Февруари кој се слави како интернационален ден на мајчиниот јазик, Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ организираше симболичен...
Актуелно

УМС на ВМРО-ДПМНЕ се приклучи кон акцијата за прехранување и згрижување на бездомните кучиња од Вардариште

Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ се приклучи кон акцијата на голем број активисти кои носат храна на бездомните кучиња во Вардариште. Имено,...