задолжувања

Пронајдени се 7 резултати на тема „задолжувања“
Актуелно

Министерството за финансии вртоглаво ги задолжува наредните генерации- Вчера Владата се задолжи за нови 10 милини евра

На официјалната страна на Министерството за финансии беше закажана аукција на државни хартии од вредност за трети овој месец . Се издадоа...
Економија

Владата денеска ја задолжи државата и граѓаните за 22,2 милиони евра – Континуирани задолжувања стратешките проекти отсуствуваат

Денеска се одржа закажаната аукција на државни хартии од вредност. Резултатите од аукцијата на државни хартии од вредност ги објави...