Актуелно 01.09.2018 10:46

Тешка сообраќајка пред Стража, повредени неколку лица, сообраќајот во прекин

Тешка сообраќајка пред Стража, повредени неколку лица, сообраќајот во прекин

Тешка сообраќајна незгода се случила денеска, околу 10 часот во близина на Церово. Според првичните информации има повредени кои се пренесени на клиниките. Според информација објавена на Ѕид на соибраќајниот срам се работи за три-четири повредени лица.

Сообраќајот на патот од Гостивар кон Стража е во прекин.