Живот 03.04.2020 11:21

ВИДЕО: Чекан или чекич- Заев ќе танцувал со коронавирусот

ВИДЕО: Чекан или чекич- Заев ќе танцувал со коронавирусот

Карантинов изгледа не му прија.
Заев ќе танцувал со Корона вирусот??

Информатор@InformatorMKD

Карантинов изгледа не му прија.
Заев ќе танцувал со Корона вирусот??

Embedded video