Финансии 23.05.2018 10:07

Во блок-трансакција продадени акции од „Фершпед“ за 4,9 милиони денари

Во блок-трансакција продадени акции од „Фершпед“ за 4,9 милиони денари

Во блок-трансакција вредна 4,9 милиони денари денеска на Македонската берза беа продадени 90 акции од „Фершпед“ АД Скопје.

Акциите се продадоа по цена од 55.290 денари за акција.