Актуелно 16.12.2018 14:03

Во живо: Протестен марш на ВМРО ДПМНЕ

Во живо: Протестен марш на ВМРО ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ денес одржува протестен марш во Велес.

На протестот ќе се обрати лидерот на партијата Христијан Мицкоски.

Следете во живо на следниов линк: