Актуелно 15.02.2019 19:56

Забрана за камиони на патот Маврово-Дебар поради обилни снежни врнежи

Забрана за камиони на патот Маврово-Дебар поради обилни снежни врнежи

Поради обилни врнежи на снег на патниот правец Мавровска раскрсница Дебар и обратно, воведена е забрана за товарни моторни возила.

Како што соопшти АМСМ, забраната стапува во сила од 17:10 часот.