Актуелно 06.07.2018 08:58

БОЛНИЦАТА НАПЛАЌАЛА ЗА УСЛУГАТА ПАСЕЊЕ КРАВИ: Крави пасат во дворот во болницата во Бардовци (ВИДЕО)

БОЛНИЦАТА НАПЛАЌАЛА ЗА УСЛУГАТА ПАСЕЊЕ КРАВИ: Крави пасат во дворот во болницата во Бардовци (ВИДЕО)

Неколку крави мирно си пасат во дворот во психијатриската болница во Брадовци. Ова е снимено меѓу петтата машка барака и судското одделение од читател кој бил во посета во болницата.

Тамошните пациенти зборувале дека наводно болницата наплаќала за услугата – пасење крави, зашто имала огромен двор со зелена површина.

Дали е ова луда измислица или луда работа, се надеваме ќе одговори наскоро Министерството за здравство.

 

 

Извор: Плусинфо.мк