Актуелно 03.07.2019 16:07

Мицкоски во 18:18 часот гостин во Алфа ТВ

Мицкоски во 18:18 часот гостин во Алфа ТВ

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска во 18:18 часот ќе гостува во емисијата „Отворено“ на Телевизија Алфа.