Актуелно 12.10.2018 08:21

НИВИ, АВТОМОБИЛИ, КОМПЈУТЕРИ: Што се УЈП месецов нуди на аукција?

НИВИ, АВТОМОБИЛИ, КОМПЈУТЕРИ: Што се УЈП месецов нуди на аукција?

На јавна аукција што ќе се одржи на 31 месецов, Управата за јавни приходи продава движни и недвижни предмети запленети по основ на ненаплатени даночни долгови.

На распродажбата се ставени автомобили Алфа Ромео за 75.000 денари, Мерцедес за 70.000 денари, Фиат Дукато без почетна цена и Фолксфаген Пасат за 730.000 денари.

На оваа аукција ќе се наддава и за компјутери, телевизори, разни видови машини, земјиште и други движни и недвижни предмети.

Се нудат клима уреди, уметнички слики, апарати за обликување на тело и многу други работи.

За некои од овие предмети, ова ќе биде прва или втора, а за други дури 12 аукција.

Предмети има од сите регионални дирекции на УЈП.

Целата листа можете да ја видите овде.