Актуелно 20.08.2018 12:55

Прв братучед на министерот за земјоделство фатен во шверц

Прв братучед на министерот за земјоделство фатен во шверц

Прв братучед на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, бил фатен во шверц.

Братучедот на Николовски бил фатен во шверц, каде имало и физичка пресметка. За случката нема податоци во полицискиот билтен, а оваа информација е објавена на социјалната мрежа Твитер.

Брадестиот 🧔🏽 #Бојкотира@_Bradestiot

БОМБА! ПРВ БРАТУЧЕД НА МИНИСТЕРОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛИЕ ФАТЕН ВО ШВЕРЦ: Имало и физичка пресметка. Засега ниеден медиуми го нема инфото, ниту има податоци во полицискиот билтен. Се случуваат надчовечки напори за да се прикрие овој случај. Уште еден минус за СДС! ХУНТА