Актуелно 20.09.2019 13:34

Сточарите на протест во Битола, бараат да им бидат исполнети ветувањата

Сточарите на протест во Битола, бараат да им бидат исполнети ветувањата

Сточарите протестираат пред канцеларијата на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство во Битола.

Незадоволни од односот на државата кон нив, тие денес го искажаа револтот со мирен протест.

Бараат Владата да си ги исполни ветувањата кои им ги дала во предизборието.