Димков

Пронајдени се 5 резултати на тема „Димков“
Актуелно

Димков: Текстот на Предлог законот за извршување на санкции е најлош закон до сега кој го уредува извршувањето на санкции

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Трајче Димков на собраниска седница ги потенцираше своите забелешки околу новиот закон за извршување на санкции,...