Фејсбук

Пронајдени се 18 резултати на тема „Фејсбук“
Мозаик

САГАТА ЗАВРШИ: По 14 часа Фејсбук и Инстаграм се вратија во живот- еве што се случувало во целиот свет со социјалните мрежи

Сигурно сите вчера забележавте дека апликациите Инстаграм и Фејсбук имаа некои проблеми. Фејсбук и Инстаграм прв пат во својата историја...
Мозаик

Големите инвеститори побараа од Надзорниот одбор на „Фејсбук“ да ја прогласи независна улогата на Марк Цукерберг

Големите инвеститори побараа од Надзорниот одбор на „Фејсбук“ да ја прогласи независна улогата на претседавачот среде аферата што...