Гази Баба

Пронајдени се 8 резултати на тема „Гази Баба“
Актуелно

ВМРО-ДПМНЕ ОК Гази Баба: Градоначалникот Борче Георгиевски продолжува со насилничкото владеење во Општина Гази Баба

Градоначалникот Борче Георгиевски продолжува со насилничкото владеење во Општина Гази Баба, ова денеска на прес-конференција го истакна Елизабета...
Актуелно

Трајковски: Општина Гази Баба под раководството на Георгиевски стана пример за кршење на законите во Република Македонија

Општина Гази Баба под раководството на Борче Георгиевски стана пример за кршење на Законите во Република Македонија, обвинува Александар...