Живот 09.05.2018 10:32

Утре без вода дел од населбата Ченто

Утре без вода дел од населбата Ченто

Од Јавното претпријатие Водовод информираат дека утре (среда), поради поврзување на стара водоводна мрежа Ф-110мм на нова водоводна мрежа Ф-150мм на ул.Антон Велков и ул.Никола Карев во нас.Ченто, без водоснабдување од 09:00 часот ќе останат корисниците на истите улици, во општина Г.Баба.