одмор

Пронајдени се 15 резултати на тема „одмор“
Мозаик

Тунис последните неколку години беше непосакувана дестинација за одмор, но оваа година приходите од туризмот се зголемија за 42%

Приходите од туризмот во Тунис се зголемија за 42% во првите седум месеци од годината на 554 милиони долари. Ова го соопшти ресорниот министер...
Економија

„FT“: Анкетата покажува поразителни податоци за сиромаштијата- 70 % од Македонците не можат да си дозволат да одат на годишен одмор

Според анкетата која минатата година ја спроведе „Finance Think“ помеѓу 1.133 испитаници покажува поразителни податоци за сиромаштијата во...