пратеници

Пронајдени се 17 резултати на тема „пратеници“
Актуелно

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата поднесоа Информација за енормното загадување на воздухот: Ситуацијата е алармантна и треба да се реагира

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ денеска во Собранието на Република Македонија поднесоа Информација...
Актуелно

Што се сменило во рок од неколку денови: Рамчиловиќ, Александрова, Канческа и Исмајлоска на 15 октомври гласале „Против“ промена на Уставот

Само неколку денови пред да гласаат за „ЗА“ ставање на дневен ред на точката за промена на Уставот пратениците Емилија Александрова,...