субвенции

Пронајдени се 13 резултати на тема „субвенции“
Економија

Истекува рокот за поднесување барања за субвенции за ориз, оризова арпа, градинарски или овошни култури и органско производство

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство и Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој...