Економија 12.09.2018 19:56

Бизнис самит „Водење бизнис и податоци“

Бизнис самит „Водење бизнис и податоци“

Меѓународен бизнис самит на тема „Водење бизнис и податоци“ ќе се одржи денеска во Скопје во организација на CEED Македонија и WorldChicago.

На Самитот ќе учествуваат претприемачи, претставници на бизнис секторот и експерти од Македонија, САД и други земји на Балканот, кои ќе разговараат за тоа што можат да направат бизнисите за да го подобрат своето работење со правилно и ефикасно користење и управување со податоците кои ги користат тие во своите процеси.

МИА